BE Rijbewijs
Automaat rijbewijs
Schakel rijbewijs
Vrijblijvend aanmelden
Over ons

Over onze autorijschool

Samen hebben wij een BOVAG erkende rijschool. Ons doel is om iedereen, van, jong tot oud, autisme, PDD-NOS of ADHD, voor een ieder op een prettige, indien nodig aangepaste manier, een rijbewijs te laten halen. Dit doen wij door middel van een stukje persoonlijke begeleiding, zowel voor het praktische als theoretische gedeelte van het rijbewijs.

Voor autisme en ADHD zijn wij een erkende rijschool door Spectrum Brabant. Wij werken met digitale agenda’s (de zog. rijles-planner),
hetgeen inhoudt dat u online uw eigen lessen zelf kunt inplannen op een datum en tijdstip die u het beste uitkomen. Dit kan tot drie weken vooruit. U kunt zelf kiezen bij wie u het liefst de lessen wilt volgen.

Wij hebben verschillende auto’s in ons wagenpark staan en bieden verschillende cursussen aan. Dit gaat van theorieles in een klein groepje tot praktijkles voor de aanhanger. In de praktijklessen staat veiligheid voorop, wij verwisselen daarom onze banden in de wintermaanden.

Maak kennis

Maak kennis met de instructeurs

Rob Vreugdenhil

Geboren te Honselersdijk in 1965. Ik heb als tuinder een eigen bedrijf gehad tot 2001. Daarna heb ik een aantal jaren op de vrachtauto gewerkt, terwijl ik ondertussen ben gaan studeren voor het vak van rijinstructeur. In 2004 heb ik mijn papieren gehaald. Vanaf dat moment heb ik eerst ervaring opgedaan bij een grote rijschool in de regio en in 2005 ben ik mijn eigen rijschool begonnen in Poeldijk.

Angela Vreugdenil

Geboren te ‘s-Gravenhage in 1971. Sinds 1992 woonachtig in Poeldijk. Voordat ik rijles ging geven, heb ik 20 jaar een kantoorbaan gehad in de financiële administratie bij verschillende bedrijven. In 2009 kruiste mijn pad Rob Vreugdenhil en in 2010 zijn wij getrouwd. Door Rob’s verhalen ontstond bij mij de wens om ook het vak van rijinstructrice te leren. In 2010/2011 heb ik mijn papieren gehaald en sinds augustus 2011 ben ik met een eigen auto actief in de zaak gaan meewerken.

Erkenningen van Rijschool Rob Vreugdenhil

Reviews

Wat leerlingen over ons zeggen..

Jan Van dijk

Top bedrijf

Keije van Dijk

Goede rijschool.

Jasper den Hoedt

Super rijschool! Bedankt!

Bobby Chow

Bedankt Rob en Angela

Sebastiaan Verhoeven

Goede rijschool, heeft mij geholpen aan een BE rijbewijs in 1 keer. Erg fijne instructeur is Rob!

J K

Goede rijschool voor het BE-rijbewijs!
Rob is een vriendelijke, rustige man die de juiste tips en trics kent om je voor te bereiden.